x
Kies uw taal: NederlandsFrançais
Vandaag behoort Madelec tot de grootste installatiebedrijven van België. Het bedrijf biedt een ruime waaier aan de meest geavanceerde technieken aan. Toch blijft Madelec een familiebedrijf, dat resoluut kiest voor een persoonlijke en professionele aanpak.

Dankzij toegewijd en continu bijgeschoold personeel, een interne studiedienst met vijf ingenieurs en individuele keuzebegeleiding van de klant kan een volledige installatie als één geheel uitgewerkt worden. Madelec staat voor kwaliteit. Klanten komen dan ook van ver buiten West-Vlaanderen (en zelfs van over de landsgrenzen) om met dit unieke bedrijf te kunnen samenwerken.
1967
Oprichting van het bedrijf aan de Kalkhoevestraat in Waregem door Marcel Maes en Daniel Delmulle. Madelec voorziet in de beginfase voornamelijk nieuwbouwwoningen van elektriciteit. Gaandeweg breidt het aanbod van technieken zich stevig uit.
1995
Overname van het bedrijf door Guy Leysen en zijn echtgenote Caroline Delmulle.
2004
Ingenieur elektromechanica Rony Maesen vervoegt de rangen als directeur.

Bouw van een nieuw kantoorgebouw.
2012
Inrichting Multifunctionele Opleidings- en Ontmoetingsruimte (MOOR), inclusief een virtuele toonzaal.

In 2017 blaast Madelec vijftig kaarsjes uit!

Onze werkwijze

Totaaloplossingen van A tot Z : voor onze interne studiedienst met vijf ingenieurs bent u, onze klant, écht koning:
  • we stappen mee in uw project en begeleiden u van bij het begin tot het einde
  • we integreren alle technieken en komen zo tot totaalprojecten
  • we hebben alle kennis over de laatste nieuwe technieken in huis
  • we werken alles volledig op maat uit
  • we stellen de meest voordelige én energie-efficiënte oplossing voor
  • we coördineren de planning en stemmen af met alle betrokken partijen
Dit alles zorgt voor u als klant voor een compleet zorgenvrije ervaring. Wij nemen u het werk uit handen. Met onze totaalaanpak zijn wij echt uniek in onze sector!
Contacteer ons nu en ervaar het zelf.

Keuzebegeleiding

De techniek lijkt vandaag de dag geen grenzen meer te kennen. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Bij Madelec wordt u niet aan uw lot overgelaten: wij staan u bij en gaan samen op zoek naar kwalitatieve en geïntegreerde oplossingen op maat. Tot het laatste stopcontact: wij zijn er voor u. We gaan zelfs met u mee naar de toonzaal. Ook promotoren nemen we op die manier graag het werk uit handen.

MOOR - Multifunctionele Ontmoetings- en Opleidingsruimte

Vinger aan de pols

Madelec mag dan wel steunen op een decennialange ervaring, we volgen als geen ander de laatste nieuwe evoluties in techniek. In onze virtuele showroom kunt ook u kennismaken met de laatste nieuwe innovaties. Door middel van projecties en filmpjes - allemaal onder deskundige en persoonlijke begeleiding - kunt u zich perfect voor de geest halen welke oplossingen voor uw project het meest geschikt zijn. Maak nu een afspraak!

Investeren in menselijk kapitaal

Madelec investeert in kennis en in mensen: de hypermoderne ruimte wordt ook benut voor bijscholing van het personeel én voor externe opleidingen. Architecten, promotoren, industriële en particuliere klanten: bij Madelec delen we graag onze know how. Ook toekomstige generaties komen bij ons over de vloer: zo nodigen we op regelmatige basis laatstejaarsstudenten van technische scholen in de omgeving uit.

Tot uw dienst!

Wij staan u bij met raad en daad, elke stap van de weg. Ook nà de installatie. Een team van geschoolde techniekers staat voor u paraat voor alle herstellingen en onderhoud. Bovendien herbergt ons magazijn een ruim assortiment aan wisselstukken, zodat we een snelle service kunnen garanderen.

Het concept van zorgenvrije totaaloplossingen trekken wij ook door naar onze alles-in-één onderhoudscontracten. Uw volledige installatie kan jaarlijks in één keer nagekeken worden door één van onze medewerkers. Omdat we weten dat uw tijd kostbaar is.

Met onze onderhoudscontracten voor alarmsystemen kan u bovendien beroep doen op een 24/24 service. Onderhoudscontracten voor de verwarming geven recht op een weekenddienst in de winter. Zo hoeft u nooit uw vertrouwde comfort te missen.