x
Kies uw taal: NederlandsFrançais

Residentie Aimé en André

Aannemer Kub uit Waregem bouwt 14 appartementen in onze eigen stad.

Wie kent ze niet? De legendarische broers Aimé en André Van Thuyne zijn niet weg te denken uit de Waregemse geschiedenis. Ze waren vaak te zien in het straatbeeld: rond hun winkel, handelszaak, ateliers en eigendommen aan de Verhelststraat en Processiestraat. Residentie Aimé & André strekt zich dan ook uit op de voormalige terreinen van de sympathieke broers van Sanitair Van Thuyne. Residentie Aimé & André telt 14 appartementen in de gewaardeerde cottagestijl. De units op de benedenverdieping beschikken over een eigen tuin. Er zijn tevens ruime parkeermogelijkheden.

Madelec staat in voor de individuele verwarming en alle sanitaire installaties. Het lastenboek als uitgangspunt en de individuele keuzebegeleiding per klant leiden tot een vlekkeloze uitvoering, opvolging en na-service van het hele project.