x
Kies uw taal: NederlandsFrançais

Exclusieve modelwoning EPC < 30

Maart 2017 leveren wij een exclusieve modelwoning op die een EPC heeft van minder dan 30. De installatie is uniek en bepaalt onze toekomstvisie.

Verwarming

De woning heeft volgende onderdelen: warmtepomp 13 kW en 35/30-regime met vloerverwarming beneden en in de badkamer, ventiloconvectoren heel laag regime in de slaapkamers.

Domotica

De sturing is volledig weersafhankelijk op de warmtepomp met fijnregeling per individuele ruimte op de domotica. De domotica beheerst ook het dimmen, de sferen, alles-uit, paniektoets, ... en heeft een afstandsbediening op het internet die mogelijk maakt eender waar de installatie te sturen, te beheersen en te controleren. De schakelaars komen op de tablet of smartphone. De woning heeft zijn eigen intelligentie en houdt via de domotica op ieder moment het verbruik in het oog. Het geïnstalleerde alarm maakt ook mogelijk dat via de domotica ongewenste indringers opgeschrikt worden door schakeling van verlichting.

Ventilatie

De ventilatie is met warmterecuperatie, systeem D en heeft een rendement van 95%.

De woning kan op aanvraag en mits begeleiding bezocht worden.
Contacteer ons voor meer info of een afspraak.